Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:
 • trenbolone enanthate online by

  Magnum Tren-E 200

  kr648.40

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 5 ampuller (200mg/ml)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 • Testosterone Enanthate, Trenbolone Enanthate, Nandrolone Decanoate online by

  Pharma Mix-3

  kr1,521.00

  Substance: Testosterone Enanthate, Trenbolone Enanthate, Nandrolone Decanoate
  Package: 10ml hetteglass (500mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 • Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate online by

  Pharma Mix-6

  kr1,768.60

  Substance: Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate
  Package: 10ml hetteglass (500mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 • trenbolone enanthate online by

  Pharma Tren E200

  kr1,344.20

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10ml hetteglass (200mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 • trenbolone enanthate online by

  Trenbolin (ampuller)

  kr1,874.80

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10 ampuller (250mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 • trenbolone enanthate online by

  Trenbolin (hetteglass)

  kr1,768.60

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10ml hetteglass (250mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 • trenbolone enanthate online by

  Trenbolone 200

  kr1,049.40

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10 mL hetteglass (200 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

Trenbolone Enanthate til salgs er et anabole middel av androgentypen. Det har ikke østrogene negative effekter. I kjernen nærmer stoffet seg trenbolonacetat og har lignende farmakologiske egenskaper. Imidlertid er virkningsperioden for det aktive stoffet 10 dager. Tren E ble populær hovedsakelig fordi det ikke er i stand til å aromatisere til østrogen under påvirkning av aromatase. Vi tilbyr å bestille trenbolone enanthate fra de beste produsentene av steroider. Fordi vi får den anabole første hånden, er prisen på den veldig attraktiv.

Trenbolone enanthate var den siste som dukket opp på det farmakologiske markedet. Produsenter gjennomførte en serie studier på åttitallet og var i stand til å bringe stoffet til antallet av de mest populære. Imidlertid ble dens effektivitet først notert på veterinærområdet. Den amerikanske FDA ga ikke grønt lys til anabole steroider slik at folk kan bruke det. Over tid begynte idrettsutøvere på egen risiko og risiko å bruke stoffet og var allerede i erfaring overbevist om dets kraft.

Positive effekter av Trenbolone Enanthate til salgs
Trenbolone enanthate er et derivat av det endogene hormonet Nandrolon, tilhører klassen 19-nortestosterones. Da det ble opprettet, gjorde forskere to endringer i strukturen til nandrolon, takket være at et så kraftig stoff viste seg.

“Tren” av gruppe “E” er et universelt steroid som fungerer like godt på både masse og tørking. Samtidig går det bra med alle andre steroider.
Øker insulinlignende vekstfaktor med 200 %.
Det bidrar til forbrenning av fett både uavhengig og ved å stimulere utskillelsen av veksthormon.
Reduserer kortisolnivået betydelig.
På grunn av de høye anabole og androgene indeksene, bidrar det til en betydelig økning i styrkeindikatorer, men samtidig til en moderat økning i massen (siden den ikke aromatiserer og praktisk talt ikke holder på vann).
I motsetning til trenbolonacetat, er daglige injeksjoner ikke nødvendig.
Etter avskaffelsen av tren-enanthate vil det være gyldig i minst 10 dager til.
Hvor kan jeg kjøpe trenbolone enanthate?
Vi tilbyr Trenbolone enanthate til salgs med postlevering direkte på denne nettsiden. Tusenvis av fornøyde kunder i løpet av de mange årene med vårt arbeid har gitt mange tilbakemeldinger på samarbeidet med oss. Derfor kan du enkelt dobbeltsjekke garantien for kvaliteten på produktene som tilbys ved å lese andres meninger. Alle produktene er autentiserte og effektive. Du kan uavhengig bekrefte dette på nettsidene til offisielle produsenter. Vi lover garantier for din anonymitet, rettidig forsendelse og obligatorisk mottak av de bestilte varene. Og dette er langt fra alle våre fordeler.

Trenbolone Enanthate er et veldig banebrytende steroid som opprinnelig dukket opp i 2004 under det britiske dragenavnet Trenabol. Det er den mest ungdommelige av Trenbolone-strukturene og den spesielt som ikke ble brukt i det medisinske feltet.

Tren Enanthate er en av de mest fleksible og fantastiske steroidene noensinne. Det regnes regelmessig som de beste steroidene som brukes i kuttesykluser, men det er også verdt å nevne at det pleier å være svært nyttig i tider med langsom utvikling av året eller i byggesykluser. Dette steroidet kan fremme kvalitetsmassetilsetninger mens du bygger uten vannvedlikehold. Trenbolone kan gjøre grublerier for kroppen din med hensyn til å inkludere slank muskelmasse og kvalitet. Det kan også få individer til å se revet i filler. Det er bare det akseptabelt! Hvis du ikke godtar det vi gir deg beskjed om, kan du på det tidspunktet foreta en forespørsel eller to hver gang du besøker rekreasjonssenteret.

Trenbolone Enanthate sykluser og dosering

Det normale spennet for en standard syklus på en Trenbolone Enanthate-base kan fortsette i 6 til omtrent to måneder. Infusjonssyklusen er isolert i noen få seksjoner. Hvis vi vurderer at sju dager vil kreve opptil 250-300 mg, trenger konkurrenten på det tidspunktet 1-2 ampuller av den fullførte planleggingen, som infunderes intramuskulært. Et spesielt tilfelle er steroider i denne samlingen, hvor sentraliseringen av arrangementet ikke overstiger 75-100 mg. I slike tilfeller kan infusjonsmengden øke. For elever er den beste sykluslengden 4 en og en halv måned med ubetydelige doser. Hvis du ikke har noe imot, husk at når vi sier “for elever” mener vi amatører for bruk av trenbolon, ikke for bruk av steroider. Trenbolone er et steroid som ikke bør brukes av en førstegangsklient av steroider. I alle fall foreslår spesialister bruk av ekstra hjelpemidler som hindrer bivirkninger. Blant de beste kan gjenkjennes Clomid, Tamoxifen eller Gonadotropin.