Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 • Testosterone suspension online by

  Aquaviron

  kr816.60

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 12 ampuller (25mg/ml)
  Manufacturer: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India

 • Testosterone suspension online by

  Suspension 100

  kr680.50

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 mL hetteglass (100 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 • Testosterone suspension online by

  Testobase

  kr705.30

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 ampuller (100mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

En testosteronsuspensjon, i motsetning til de fleste eteriske former av hormonet, er uesterifisert. Steroidet brukes oftest av idrettsutøvere i sluttfasen av forberedelsene til en konkurranse, eller til og med på tampen av en ansvarlig start.

Effekter av å ta en testosteronsuspensjon
Økningen i styrkeindikatorer.
Veksten av muskelmasse.
En økning i nivået av insulinlignende vekstfaktor.
Nedgang i kroppsfett.
Økning i oksygenmasse i blod.
Økt libido.
Til tross for det faktum at av arten av effekten på kroppen, er en suspensjon av testosteron ikke forskjellig fra andre former for hormonet, er det fortsatt noen funksjoner som bestemmer dens relevans. For det første er dette en rask halveringstid. For det andre en rask anabol effekt, som merkes allerede en dag etter injeksjonen (eller enda tidligere). Dette stoffet ligner mest på propionat.

Bivirkninger
Høy androgen aktivitet bestemmer hyppig akne, gynekomasti og væskeansamlinger. Helt fra begynnelsen av syklusen er det tilrådelig å begynne å ta antiøstrogener. Det er ingen toksisitet for leveren, med unntak av svært høye doser. Når det gjelder smerten ved injeksjoner, er den mindre enn ved propionat.

Testosteron Suspensjon Anmeldelser
Idrettsutøvere bruker ofte et steroid på skjæringen i den siste forberedelsen til konkurransen. De merker en uttalt fettforbrennende effekt, som gir lindring og visuell skjønnhet i musklene. Samtidig indikerer anmeldelser av en testosteronsuspensjon en høy sannsynlighet for manifestasjon av østrogene reaksjoner ved høye doser.

Mange idrettsutøvere som bruker steroidet klager over behovet for hyppige injeksjoner og sårhet. Som en vei ut av situasjonen kan du kombinere hormonet med en av smertestillende. Testosteron suspensjon anmeldelser anbefaler et steroid til de som trenger en rask og uttalt anabol effekt.