Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosterone Enanthate til salgs: Kjøp Test E-injeksjoner (250mg/ml og 300mg/ml) i hetteglass og ampuller online.
Testosteron Enanthate er en av de mest populære naturlige testosteronestere som brukes i kroppsbygging for bulking. Det ble ansett som en konge av Injiserbare steroider på 80.

Dette er et langtidsvirkende steroid. Avhengig av metabolisme og hormonell bakgrunn, er den gjennomsnittlige aktive perioden for stoffet 2-3 uker (halveringstiden er 6-7 dager). I kroppsbygging, triatlon og vektløfting brukes Enanthate-injeksjoner en eller to ganger i uken for å opprettholde en konstant høy, stabil konsentrasjon i menneskekroppen. De mest populære Test Enanthate-syklusene og -dosene er beskrevet i informasjonsinnlegget vårt knyttet til denne steroidprofilen.

Testosteron Enanthate tilbys ikke mye til salgs i Norge. Siden det ble et kontrollert stoff tidlig på 90-tallet i Nord-Amerika, kan man teste E til salgs fra et hvilket som helst nettbasert offshoreapotek eller ta det med fra utenlandsreise.

Funksjoner av Testosteron Enanthate:
akselererer proteinsyntesen
hjelper til med raskere restitusjon etter intense treningsøkter
fremmer restaurering av ledd (stimulerer regenereringsprosesser)
øker oksygenkapasiteten i blodet
Positive effekter
akselerert muskeløkning (fra 6 til 10 kg kjøtt på 6 uker)
indirekte effekt på fettforbrenningen
akselerert styrkevekst (vanligvis på 6 uker kan du øke arbeidsvekten i øvelser med 17,5 – 32,5 kg)
økt libido (god ereksjon og konstant seksuell lyst)
De mest populære merkene som produserer høykvalitets Enanthate-injeksjoner er Alpha Pharmaceuticals, Maxtreme, Eminence, Pharmacom og Dragon Pharma. En av de rimeligste versjonene tilbys av BM Pharmaceuticals.

Hvis du vurderer å kjøpe dette steroidet, anbefaler vi deg også å ta en titt på sammenligningsartikkelen der du kan få mer informasjon om Enanthate og for å avgjøre om det er riktig for deg, eller du må holde deg til Cypionate-versjonen av dette steroidet.

Kvinner bør unngå å injisere Enanthate på grunn av sterk maskuliniseringseffekt.

Testosteron enanthate er delegert en AAS siden det er både et produsert datterselskap av testosteron og en testosteron master sedate, noe som antyder at det styrker kroppen til å levere testosteron helt alene. Medisinen er egnet for testosteronsubstitusjonsbehandling (TRT) hos menn med hypogonadisme (den reduserte dannelsen av testosteron i testiklene). Årsaker til hypogonadisme inkluderer testikkelskade, kontaminering og kreft. Stråling og kjemoterapi kan også forårsake hypogonadisme, og det samme kan medfødte spredninger.

Tar den beste dosen av Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate er en gulaktig viskøs væske som leveres i et 5-milliliter (ml) flerbruksglass. Det infunderes intramuskulært i rumpa hver en til fjerde uke. For å holde seg unna de svingende hormonnivåene (og de relaterte emosjonelle episodene), anbefales lavere doser regelmessig over kortere perioder.

Den dynamiske medisinen, som er suspendert i sesamolje, har en fortsatt utløpstid på noen uker. Doseringen kan variere fra person til person, men er vanligvis godkjent som følger:

Mannlig hypogonadisme: 50 til 400 milligram (mg) hver to til fire uker
Forsinket mannlig pubertet: 5 til 200 mg hver to til fire uker i fire til et halvt år
Metastatisk brystkreft: 200 til 400 mg hver to til fire uker
Transkjønnshormonbehandling: 50 til 200 mg for hver uke eller 100 til 200 mg med jevne mellomrom.
Vanlige bivirkninger ved å ta Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate forårsaker noen milde bivirkninger som ikke er dødelige og kan forsvinne ved å avbryte bruken av stoffet. Bivirkningene inkluderer:

Smerter og hevelse på injeksjonsstedet
Hodepine
Svimmelhet
Stemningsendringer, inkludert aggresjon
Depresjon eller angst
Økt eller redusert libido
Generaliserte prikkende opplevelser
Fet hud og akne
Tynnende hår
Vektøkning