Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:

Letrozol til salgs i Norge
Letrozol er et antitumormiddel i gruppen av ikke-steroide aromatasehemmere (hemmer av østrogensyntese). Det er kjent at mange steroidmedisiner aromatiserer til østrogener, derfor er det en risiko for at menn som tar steroider utvikler hormoner som virker på en kvinnelig måte og forårsaker gynekomasti, væskeansamling og fettavleiring. I slike tilfeller er det nødvendig å bruke et antiøstrogen som forhindrer og blokkerer utviklingen av slike konsekvenser. Gjennom selektiv aromatasehemming er Letrozol i stand til å blokkere østrogenbiosyntesen i perifert vev og tumorvev. Legemidlet hemmer aromatase ved samtidig binding til cytokrom P450-jern med redusert østrogensyntese i vev.

Effektiviteten til stoffet: Fordeler med å kjøpe Letrozol for syklusen din
Kroppsbyggere og idrettsutøvere som tar anabole steroider vil generelt favorisere bruken av Letrozol på grunn av stoffets eksepsjonelle egenskaper:

Letrozol har evnen til å eliminere stigende østrogennivåer ved rotårsaken (aromatiseringsprosessen).
Det er en hemmer av høy selektivitet (overlegen Fadrozol, Anastrozol, etc.) sammenlignet med aromatase.
Letrozol absorberes raskt og nesten fullstendig fra mage-tarmkanalen, biotilgjengeligheten er 99,9 %.
Det er raskt og bredt distribuert i vev.
Legemidlet forårsaker ikke forstyrrelse av steroidogenese i binyrene og androstenedionnivå i plasma.
Letrozol kan administreres uavhengig av måltider.
Farmakokinetikken til Letrozol er uavhengig av alder.
Bruk av Letrozol
Standarddosen for Letrozol tabletter er 1,25-2,5 mg daglig. Selv en så liten dose som dette er effektiv nok til å redusere de sirkulerende østrogennivåene med rundt 98 %. Doseringen kan justeres for å passe hver brukers toleranse, hver enkelt bør sakte justere dosen sin avhengig av hvordan de føler seg og hvordan kroppen deres reagerer på stoffet. Selv 1,25 mg daglig er en for høy dose for noen brukere av anabole steroider, så i dette tilfellet, med tanke på halveringstiden til Letrozol er 2-4 dager, kan bruksfrekvensen reduseres fra hver dag til hver 2.-3. behov for.