Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 • Fluoxymesterone (Halotestin) online by

  Halobol

  kr1,167.30

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 5mg (50 piller)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 • Fluoxymesterone (Halotestin) online by

  Halotestin

  kr2,346.50

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 100 tabs (10 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 • Fluoxymesterone (Halotestin) online by

  Halotestos 10

  kr683.80

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 10mg (50 piller)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Halotestin har etablert seg som et stoff av høy kvalitet med en høy androgen indeks. Den anabole indeksen er ikke så stor. I følge anmeldelser gir Halotestin en stor økning i styrke. Egnet for forberedelse til konkurranser, når en idrettsutøver trenger styrke uten et stort sett med muskelmasse. I dette tilfellet får muskulaturen den nødvendige hardheten.

Halotestin-effekter
De positive effektene inkluderer:

Økningen i kraft.
Lav halotest pris.
Gjør musklene stive.
Styrker ånden.
Lar deg lage tøff trening.
Fyller på krefter.
Hvordan ta Halotestin?
Når du bestemmer deg for å kjøpe Halotestin, bør du lese instruksjonene. Effekten av stoffet og utseendet på bivirkninger avhenger av den valgte dosen. Den optimale dosen av Halotestin – opptil 30 mg. Idrettsutøvere som driver med kraftsport, passende dose på 30 mg. Kvinner dette steroidet er bedre å ikke ta, fordi det er svært androgene. Maksimal syklusvarighet er 4 uker. Over denne perioden er det bedre å ikke ta, da stoffet er giftig.

Halotestin er ikke smaksatt, men Post Cycle Therapy er nødvendig, ettersom en høy androgenindeks slår ned hormonell bakgrunn. Etter å ha tatt stoffet under PCT, er det nødvendig å gjenopprette produksjonen av dine egne hormoner. Her kan du finne nødvendige forberedelser til PCT.

Halotest anmeldelser
Positive anmeldelser av Halotest kan høres fra mange profesjonelle idrettsutøvere. Selvfølgelig er de ikke mye publisert på grunn av tilstedeværelsen av dopingkontroll i mange idretter. De fleste idrettsutøvere merker en betydelig økning i konkurransemotivasjon, en kraftig bølge av energi og et maksimalt konsentrasjonsnivå. Kort sagt, Halotest er satt til å sette personlig rekord og vinne kampen.

Negative anmeldelser om Halo-steroider er hovedsakelig forbundet med de høye kostnadene for stoffet. De fleste idrettsutøvere kjøper den imidlertid ikke for å sykle, men for engangsbruk før den mest avgjørende starter. Halotest er kanskje det kraftigste orale steroidet som er kjent til dags dato.